streda 24. septembra 2014

NEJDEM NA SÚŤAŽ + foto z kuchyne

Aojte!

Človek nikdy nevie, čo sa mu môže prihodiť. A je len na ňom ako sa v novej situácii s problém vysporiada. Keď mne volal Igor, že celý jeho klub opúšťa doterajšiu fitness federáciu a ja mám urobiť to isté, skoro ma porazilo. Tým pádom sa presúva aj termín súťaže na 18.10. pod záštitou SANK a na plánované MS 1.11. od SSNKF sa nejde. No ja mám ešte 3kg schudnúť! Chcela som sa na všetko vybodnúť! Takéto veci sa proste nerobia! Pripravovala som sa na 1.11., taká bola dohoda.

No potom, som si začala robiť poriadky medzi vecami a baliť chystať si oblečenie na tréning. Bola to náhoda alebo osud? No do ruky som chytila tričko môjho rodného fitka. A bolo rozhodnuté- idem potiť krv a škrípať zubami, za 3 týždne schudnem 3kg!

Zapla som počítač. A začala riešiť prestup do SANK-u. Ako jednotlivec som sa registrovať už nechcela, tú chybu už po druhý krát neurobím. Našla som klub, ktorý sídli neďaleko môjho internátu. V ten deň som sa stretla aj s majiteľom a on súhlasil, že ma na poslednú chvíľu registruje a zároveň mi pomôže s prípravou. Momentálne už spolu komunikujeme, riešime administratívne veci a dohadujeme sa tréningoch, zmene stravy. Či nakoniec sa nám podarí zo mňa vytesať ten tuk sa uvidí, no prípravou si prejdem, to či ma ale pošle na pódium je otázne.



Dnes som sa vážila priebehu 5 dní som dala dole ďalšie 0,5kg... mám rovných 53kg, dostať sa chcem na 50,5 kg a potom odvodniť.... ak to pôjde takýmto tempom stíham... a verím, že do plaviek sa opäť oblečiem ....

Toľko k úvodným informáciám o mojom živote. Teraz troška k príjemnejším veciam- jedlo :D :D . V prvej časti fotografií vám ukážem príklady troch jedál denne. V druhej sérii obrázkov zas nájdete novinky z mojej výstavy suplementov :)

3 hlavné jedlá denne


Raňajky: 3 bielka, 1 celé vajce, šampiňóny, ľadový šalát, zelená paprika, kokosový olej (troška som si to ohriala, nemám rada kombináciu studená zelenina+ teplé jedlo )

Obed: hovädzia fašírka (mleté chudé hovädzie mäso, bielko), na šťave od fašírky udusený ružičkový kel a pór

Večera: Šalát zo špenátu, červenej strúhanej kapusty, malej hrsti orieškov a 100g lososa, olivový olej

Keď už hrabká na mozog (alebo plánuj jedlo, keď si hladný :D ): Kávička vanilková a low carb proteínová týčinka od Biotechu Stracatella- zatiaľ top!!!

NOVINKY

Rozhodla som sa vám pochváliť aj mojou zbierkou kozmetiky. Aby ste si nemysleli, že som hard core bodybuilder ale aj nežná víla Amálka :D Nie som len vo fitku, nesmrdím od potu a používam make up :D Ako všetky žienky, aj ja sa starám o svoju pleť. Už niekoľko rokov používam výrobky výlučne značky ORIFLAME. Moja obľúbená sada je táto s tea tree olejom na problematickú pleť. 

Bio výrobky zvyknem kupovať  aj v DM drogérii. Tým pádom sa mi nazbierali aj nejaké body na ich karte, tie som vymenila za 25% poukážku na všetky NIVEA výrobky. NIč viac ako spokojnosť :) 

Creatora sa vystriedala za PH-X. Nezavodňuje, no čoskoro ho vysadím. Možno aj vďaka nemu stále drepujem so 60 kg i keď môj príjem je ... povedzme podpriemerný :D 

Arginín a rysovačka... ritka a šremblík ... proste pasujú k sebe :D Arginín je skvelý, zabraňuje katabolizmu... viac o ňom tu

Proteínové tyčinky od BIOTECHU. Jedna lepšia ako druhá. Nelepia, tá LOW CARB je samozrejme menej sladká. GO PROTEIN je väčšia, a i napriek tomu, že nie je označená "low carb" sa v 80g skrýva len 32g cukrov.  Obe už padli za obeť národu ale môžem len odporučiť... dáte polku a chuť na sladké je preč :3 .... mala som už aj od NUTRENDU, sú chutné tiež ale aj kaloricku sú bohatšie... čo teraz fakt nepotrebujem :D 

PEPE námorníkovi z toho narástol biceps :D tak prečo aj mne nie? :D Bola výplata, tak prečo si nedopriať obľúbený lístkový špenát značky Bonduelle namiesto toho pretlaku ?

A tu tričko z titulky. Vyrobiť si ho dal Ľubko, pre návštevníkov fitness centra Valibuk. Musím pochváliť. Kvalitný materiál, aj nadpis vyzerá byť na tom tak, že nemá v pláne sa vyprať :D Pre všetkých, ktorým treba niekedy pripomenúť, že vzdať sa nie je riešenie....

Nákup bez bielkovín? :D to by som nebola ja ... a tu ukážka mojej zásoby proteínov... sú to moje najčastejšie zdroje, chýba už len konzerva tuniaku a AMIX Monster Beef.

 

SELFIE :D 

Tak a viem sa aj namaľovať! :D 

PRAJEM PEKNÝ DEŇ BEZ ŠOKOVÝCH TERAPIÍ!!!



1 komentár:

  1. Na ty řadě kosmetiky s pracovníkem jsem dlouho jela, ale tenhle rok to změnily a už mi to moc nevyhovuje. I když já moc na kosmetiku nejsem, mám ráda přirozenost :-) podle mě zvládne shodit ty 3 kila, ale bude to makačka, hlavně si zachovat svaly!

    OdpovedaťOdstrániť

Motív Úžas, a. s.. Autor obrázkov motívu: lobaaaato. Používa službu Blogger.