štvrtok 10. apríla 2014

Z Kánónovej pamäťovej karty

Ahojte!
Konečne som si našla čas. V poslednej dobe je toho na mňa priveľa. Nestíham čítať vaše blogy, nieto ešte komentovať, nemám čas si navariť nejaké "fotogenické" jedlo, už dva týždne si robím obočie a o stave mojich okusaných nechtov ani nehovorím :D. Zaujímavé je, že dnes- deň pred písomkou z medzinárodnej politiky, som si ten čas našla :D To asi preto, lebo je to veľmi zaujímavý predmet, a učenie naň si nechám ako čerešničku na torte- celý deň sa teším, kedy príde večer a ja si ho budem môcť plne "vychutnať" :D



Ale dosť bolo školy. Idem sa vám troška vyspovedať a odokryjem trošku rúško môjho súkromia. :) Asi najväčšia zmena, čo zasiahla nie len môj život, ale život celého národa, bolo vyhlásenie výsledkov druhého kola prezidentských volieb. Ak mám pravdu povedať, neverila som, že Slováci sa dokážu (ako -tak) zjednotiť. Stále som rozmýšľala, či mladí, vzdelaní ľudia prevezmú zodpovednosť do vlastných rúk, alebo nechajú za seba rozhodovať komunistické dôchodkyne. S výsledkom volieb som preto veeeeľmi spokojná.

Ďalšou zaujímavosťou je vyhliadka budúce "ex" :D Samozrejme nemám v záujme sa s niekým rozchádzať, je to len slovná hračka. Ale už sme absolvovali nejaké spoločné prechádzky a už boli sms-ky pred spaním :D Napísal mi: "sladké sníčky, chýbaš mi" ... bože ja som sa v tej posteli asi roztiekla vtedy :D a to mi ani nevadilo, že ma tá jeho sms zobudila a budte si istí, že k sladkému spánku mi nepomohla :D Bohužiaľ nie sme často spolu. On aj ja študujeme v Bratislave ale vôbec to neznamená, že sa stále stretávame. Máme odlišné odbory, odlišné vysoké a tak nám vyjde čas len raz do týždňa. Ale tento víkend ostáva v Bratislave, tak sa na seba obaja tešíme :P

Inak v mojom živote všetk beží po starom. Stále makám ako fredka. Od začiatku apríla už ťahám sacharidové vlny. Na koniec mesiaca a začiatok mája som si už dohodla nejaké fotenia. Mám tri termíny, každý s iným fotografom. :) Nech sa mi pekne rozširuje portfólio. Vlny zatiaľ znášam dobre. I o nich bude článok, nebojte sa. A určite sa rozpíšem viac ako v poslednom článku o rysovačke v marci. Musím sa ale pochváliť, že za prvý týždeň šlo kilo dole! :) Jediné, čo ma strašne mrzí, je pocit samoty. Áno, už je tu ON. Ale ja ho nechcem otravovať s tým, že dnes som drepla s XZ kilami alebo, že dnes som zjedla len 3 ryžové chlebíky a som f pohode ... áno on cvičí tiež ale to len tak, skôr rekreačne a v týchto veciach sa nevyzná, a keď s tým začnem pred kamarátkou, tak ma odbije, že "toto ju nebaví počúvať" ... ale ja tým žijem, a tak mi je ľúto, že tu v okolí a ani doma nieje žiadna baba, čo vie aký je rozdiel medzi kreatinom a karnitinom :( potrebujem niekoho takého, kto mi dá do ruky uhorku a nedovolí mi jesť nič iné, kto bude na mňa prísny, ale zároveň ma podrží v ťažkých chvíľach :/

Možno aj za týmto účelom som kontaktovala trénera naturálnych kulturistov. Mám sa s ním stretnúť tento piatok v jednom fitness klube. Viete koncom mája sú súťaže naturálov. Na Slovensku nie sú moc známi, a všetky fitnessky vyšli z dielne SAKFST- Slovenská asociácia kulturistiky, fitness, silového trojboja (pod záštitou IFBB). Ale viete, ja som nikdy nechcela ísť medzi tých slávnych. Osobne sa mi nepáči ako ideál postavy a "zdravia", ktorý daná asociácia prezentuje. To sa týka najmä opačného pohlavia, u ktorého užívanie steroidov ticho tolerujú. U SSNKF (Slovenská spoločnosť naturálnej kulturistiky a fitness ) sa mi páči ich myšlienka, to že sú tam kontroly, váhové limity súťažiacich a tiež ich práca s mládežou.
Ale naspäť k tomu stretnutiu. Zatiaľ pôjde len o nezáväzné stretko. Chcem vedieť, či na to mám. Proste, či mám bojovať s tým, že ma v máji čaká pódium alebo "len" fotenie. Alebo naopak, mám ubrať nohu z plynu a na súťaže si počkať do jesene. Lebo som nad tým premýšľala, treba sa mi učiť pozóvať a to sa nenaučí človek za jeden týždeň. Jednoducho chcem, vedieť názor odborníka a samotného reprezentanta Slovenských naturálov.

Mno a aby nadpis nebol úplne odveci pridávam aj fotečky, ktoré sa mi podarilo nazbierať. Ako inak bude to najmä jedlo, a možno aj moja maličkosť :P
Jeden z tých väčších nákupov do zásoby :D 

Veľmi dobrý sójový jogurt. Skutočne ho odporúčam. 400 ml vás vyjde niečo okolo 1 é.

Rybky sú zdravé ;)

Quinoa vločka :) dobré ale drahé :D 500g stálo 5 é!
A ani chuťou ma nejak nezaujali, radšej tie ryžové :/

Fajný čierny čajík Pu- erh :)

Takto som si cheatovala v jednu peknú nedeľu. Čokoládový dip od Walden Farm len odporúčam. Stačí len pár lyžičiek, je skutočne sladký a k tomu nemá ani gram tuku, cukru či bielkoviny.

Ďalšia cheatovacie pochúťka, ale myslím si, že je to len marketingové placebo dobrej kávy, rovnako dobré cappuccino si spravíte doma a určite lacnejšie.

Jeden z mojich mega obedov :D (2 bielka, 1 celé vajce, kuracie mäso a zelenina )


A tak fotka zo začiatku marca, len tak na porovnanie, ako zaúčinkovala objemovka :) vrch sa mi celkom dobre rysuje ale tie nohy nie a nie... i keď musím povedať, že od začiatku rysovačky už išlo dole 5 cm z každej nohy! 

4 komentáre:

  1. Vypadas dobře. Jak si psala o prezidentovi tak jsem se lekla že jsem neco prosvihla,ale pak jsem si uvědomila že jsi ze Slovenska:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Koukám, že se toho snažíš stíhat opravdu hodně, já už bych asi "padala na hubu". A to jsem měla pocit, že nestíhám! Tak držím palce, ať to všechno zvládneš. S tou pasáží o touze po podpoře mi mluvíš z duše...ve svém okolí mě také nikdo moc nechápe, všichni do mě hučí, že to přeháním, ať si dám čokoládu, dort a když šlapu na rotopedu, tak se řehtají, kam že jako jedu. Oni to nemyslí zle, ale je to děsně demotivující. Přála bych si třeba přítele, který by se mnou lásku ke zdravému stylu a cvičení sdílel...
    Jídlo vypadá bezvadně, o těch dobrotách z Walden Farms uvažuji, protože mlsání bez kalorií je samozřejmě lákavé :D Ale asi to nebude nic moc zdravého. (ale tak jednou za čas, že?:D)
    A jinak musím říct, že vypadáš teď bezvadně, hrozně se mi líbí Tvá ramena, ruce a břicho. A tajně závidím. Hlavně vypadáš daleko zdravěji, než minulý rok. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Výrobkov Walden Farms sa v žiadnom prípade neboj! V skutočnosti tam nemáš žiaden umelý sajrajkt. Naozaj! Nechápem ako to robia ale na stránke www.lovefood.cz nájdeš ich zloženie. Síce chuť sa nedá porovnovať s tými "originálmi" v supermarketoch ale sú určite zdravšie, dokonca ako aj light varianty.
      Ďakujem za pochvalu ramien, ale stále na nich ďalej pracujem. No sústredujem sa nohy, lebo tie sa rysujú najťahšie.
      A áno, nie je to nič povzbudivého, keď sa snažiš zmeniť si svoje návyky a tí, ktorí ťa majú najradšej ti chcú "dobre" a len by ti dopriali, no aj ja túžim najviac po tom, aby mi niekto dal facku, že tak to nie slečna ! :) ... a inak ja nič nestíham :D mám úplne opačný pocit než ty :D

      Odstrániť

Motív Úžas, a. s.. Autor obrázkov motívu: lobaaaato. Používa službu Blogger.