utorok 28. januára 2014

Pstruh na talianskej zelenine

Ahojky :)

Opäť tu pridávam ďalšie papaníčko :) Inšpirovala som sa letákom z Lídla, kde bol podobný recept. Namiesto mrazenej zeleniny však šéfkuchár použil cuketu, baklažán a čerstvú bazalku. Ja som použila mrazenú taliansku zmes, ktorú som už niekoľko krát vyskúšala a nikdy ma nesklamala. Mrazené boxy v Lídli ponúkajú originálne zeleninové zmesi, za dobrú cenu a sú k dostaniu len tam.
Tak dosť bolo kecania, pustime sa do varenia!



Potrebujeme:
2 pstruhy dúhové
1 balenie mrazenej talianskej zmesi
bazalka, čierne korenie
2 strúčiky cesnaku
oliv. olej
alobal

Pstruhy si očistíme a umyjeme pod tečúcou vodou. Posypeme bazalkou, korením, pokvapkáme oliv. olejom, do vnútra pstruhov vložíme po jednom strúčiku cesnaku.

Nejak takto to vyzeralo u mňa. 

Z mrazničky vyberieme túto zeleninovú zmes.


Pstruha preložíme na papier na pečenie. Obsypeme zeleninou. Pstruha pevne zabalíme do papiera, urobíme si akýsi "balíček" s prekvapením :D  A dáme piecť do rúry vyhriatej na 200°C a pečieme cca 40 min. Záleží na veľkosti ryby aj typu rúry.


A ešte na záver sa s vami lúči ujo pstruh z Lídla :D (Jeho posledným želaním bola nová profilovka :D )



2 komentáre:

  1. Ryby bych mohla jíst pořád na všechny způsoby!:) hezký recept

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Presne ! Ryby, rybky, rybičky :D mam radsej taketo cele ako nejake filety s glazurou co chutia ako spongia (to neznamena ze som niekedy jedla spongiu :D)

    OdpovedaťOdstrániť

Motív Úžas, a. s.. Autor obrázkov motívu: lobaaaato. Používa službu Blogger.