piatok 1. septembra 2017

Nie som OFF, som len za veľkou mlákou :)

Zlatíčka moji, ja som sa na vás nevyprdla, ja len proste nemám - nazvyme to vhodné podmienky- na písanie blogových príspevkov. Tí, ktorí pozorne čítali moje staršie články vedia, že som sa pripravovala na odlet do USA v rámci programu Work and Travel USA ako plavčíčka. :)



"HA! A teraz môžeš písať!" Áno, lebo je piatok- deťom už začala škola, som na malom, nudnom bazéne, ale čo je najhlavnejšie- vonku je taká kosa, že som skrytá v sprchách, kde je najsilnejší signál na wifi. Takže skvelé podmienky- nikto dnes nepríde a je tu wifi a mám so sebou notebook. Sedím zababušená do dvoch svetrov, v jediných dlhých nohaviciach, ktoré som si tu priniesla a ešte zakrútená do 2 osušiek... a takto si tu vyťukávam tento príspevok.
Pokus tristopäťdesiatdva sa konečne podaril :D žiaľ na ďalšie pokusy, kde by som mala aj normálny výraz neostalo fotografovi trpezlivosti :D 

Žeby som sa do takejto situácie dostala za celé leto nemôžem povedať. Či som už bola sama na malý bazén, alebo som pracovala v niekoľko člennom tíme plavčíkov, vždy bolo treba niečo robiť. Počas dní voľna som sa narobila možno aj viac ako v robote- nákup, upratať, banka, pozeranie nových Game of Thrones  atď. - proste všetky veci, ktoré v pracovnej dobe 10:00-8:00, nie ste schopný stihnúť ( ale tréningy 4ever boli! na mou duši, na psí uši, na kočičí svedomí! ) V písaní mi zabraňoval minimálne fakt, že používanie notebookou v práci je zakázané :D but who cares? :D už len tri dni do konca sezóny a začíname round trip po západe.
Nebudem sa tajiť, že toto bol druhá najsilnejšia motivácia, prečo som sa sem vybrala :D 

Pondelok 4.9. si zapískam na "NO RUNNING!" posledný krát, z noci 5.9. na 6.9. letíme z Washingtonu, D.C.  do Las Vegas, kde sa začína naše dobrodružstvo. Ukončíme ho 22.9. v Los Angeles, ja poletím späť do DC a 23.9. mi to letí na Slovensko. Aby vám neušla žiadna hovadinka, ktorú tam vyvedieme, žiaden krásny výhľad na Grand Canyon či San Francisco alebo poriadny #foodporn, môžete si divoký západ vychutnať so mnou na mojom INSTAGRAME alebo FACEBOOKU. Na insta nájdete kopec fotiek zo Štátov už teraz, tam som sa snažila byť o doooosť aktívnejšie ak to porovnám s týmto blogom :D - zhruba jedna fotka každý jedeň či dva dni.
Niekedy som sa veľmo narobila :D 

Dlhší report som teraz lenivá písať si zaslúži samostatný článok :D. Cieľom tohto bolo len také "sorry guys" a vysvetlenie, prečo to tu vyzerá ako v tom Death Valley kde mám btw namierané. Navyše, teraz ani neviem, čo také by vás zaujímalo, lebo 4 mesiace v USA prinesú neuveriteľne veľaaaa zažítkov a skúseností, o ktorých sa dá hovoriť ďalšie 4 mesiace. Budem rada, ak mi vaše otázky či nápady, dáte tu dole do komentára, alebo mi dáte vedieť nejakou správičkou.


VŽDY BUĎTE SAMI SEBOU A VERTE SVOJIM IDEÁLOM- BEZ OHĽADU NA TO, KDE STE, S KÝM STE A ČO VIDÍTE!

DRŽÍM VÁM K TOMU BICÁKY! 




3 komentáre:

  1. Já jsem si říkala, kde je tvůj konec :D o USA mě zajímá všechno! Sami bychom se tam jednou s přítelem chtěli vydat a celé to tam procestovat :) tak hlavně by mě zajímalo, jak to výjde cenově, jak máš pořešené ubytování.. Jak ses k tomu dostala pracovat v USA? Je takové, jako se tváří na fotkách? Mnoho tlustých lidí? Jak se tam k tobě chovali? :)

    https://wantbefitm.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ďakujem za príspevok, už mám pokoj v duši :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Som zvedava na ten výlet rada si pozriem fotky z ameriky tak sa tešim čo pridaš ďalšie na instagrame:)) Chúďa pozeram že to z internetom nemaš ľahke

    OdpovedaťOdstrániť

Motív Úžas, a. s.. Autor obrázkov motívu: lobaaaato. Používa službu Blogger.