nedeľa 25. mája 2014

Sladká chuť víťazstva! DOSLOVA!+ fotogaléria

Ahojte!
Ak čakáte fotografie s medailou na krku, tak Vás hneď uvediem na tú správnu cestu. Nevyhrala som. Dokonca som sa neumiestnila v prvej šestke. No v skutočnosti nie som vôbec sklamaná. Ba práve na opak. Som na seba hrdá. Nikto mi už nevezme ten pocit, ako som tam stála a dávala jednu pózu za druhou :) Teším sa na Grand Prix v Prešove.



Ak mám pravdu povedať, očakávala som lepšie umiestnenie. I po vystúpení ma upokojoval tréner, že som isto v prvej šestke, aby som nestresovala, že tie baby niektoré ani nevedeli pózovať. Bohužiaľ, práve tie baby skončili predo mnou. Viete, je to subjektívny šport, nevyhoviem  každému. No kým bude vyhovovať ľuďom ako sú moji dvaja tréneri - bratranec Ľubko a teraz aj Igor, tak neriešim názory ľudí, čo za fitnessku považujú babu len preto, že má medailu na krku a dajú jej like. Ja som si splnila sen už len tým, že som dokázala vysekať moje telo, trápiť ho prísnou diétou a odvodnením (v piatok som mohla piť len do 14:00 a to max. 1L urologického čaju, najbližšie som sa na pisala až o 15:00 sobotu po vystúpení)

Pridávam sériu fotiek, na konci ktorej nájdete aj chyby, ktoré musím do ďalšej soboty odstrániť.










Čo som urobila úplne nahovno?

1. Kúpila si zlú farbu! Vôbec na mne nehnedla! Bola som bledá.
2. Nesprávne som napla chrbát.
3. V prednej póze som vypla hruď, nerozšírila som hrudník a ukázala rebrá.
... NA VIAC HRIECHOV SA NEPAMATÁM! 

15 komentárov:

  1. Moc pěkné fotečky! já bych si na podium nikdy neroufla, máš můj obdiv!:)
    akorát mi přijde, že moc nemáš co vysekávat...teď se nezlob, ale máš šíleně tenké ručičky, žádný zadek ani stehna...chtělo by to min. rok nabírání svalů a pak můžeš klidně i vyhrát! :) neříkám, že ostatní holky jsou na tom lépe, ale mluvím o vlastním názoru ...
    Ale břicho máš parádní, to závidím!:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. prosim ta netaraj :D

      Odstrániť
    2. Jaj.... tak tvoje odpoveď, teraz sa nehnevaj ty, ma nasrala. Po prvé, si úplne prehliadla drinu, do záchoda si splácha moju niekoľko mesačnú prípravu, po druhé urazila si mňa osobne- mám zlé ruky, nohy, zadok a som moc vysekaná, čo tam vôbec robím že? a po tretie urazila si celú federáciu a jej úroveň tvojím "ostatné holky nie sú na tom lepšie" .... je to tvoj názor, ja ti ho neberiem... a ako som napísala aj v úvode... keď mne povie majster slovenska, že mám skvelý zadok, perfektné ramená, biceps aj triceps a krásne lýtka a ľubko, ktorý sa so mnou trápi už niekoľko rokov, že mi treba zapracovať na pózingu chrbta, inak na to mám ... tak drzosť ľudí ako si ty neriešim (a ďakujem za povzbudenie do ďalšej súťaže čo ma čaká v sobotu ;) )

      Odstrániť
    3. Papričko, promiň, ale zrovna ty nemáš co říkat :D Ta která je vysekená ale přitom má předstay, jak tlustá "velrybka" to je ;-)
      Káťo, vypadáš dobře, ale makej dál, je vždycky co zlepšovat. :)

      Odstrániť
    4. promiň, ale já vůbec nemluvila o dřině. Vím kolik tě stála příprava úsilí, odříkání, nervů, jsi skvělá!
      Máš nádhernou postavu, jen jsem napsala, že máš rezervy (nabírání svalíků), kde se můžeš zlepšovat. A to je přece dobře ne? jsi mladá a celý život před sebou, až dopiluješ ty rezervy, nebudeš mít konkurenci.
      Možná to je tím, že fotky zkeslují, světlá barva a jsem slepá, nevím (fotky jsem projela jen v rychlosti). Popravdě se ve fitness soutěžích moc nevyznám a nevím jak mají holčiny v téhle kategorii vypadat. Čekala jsem spíš postavy jako v kat. bikini fitness (Adenike, i když jsou starší).
      Ty už trénuješ několik let s trenérem? to jsem ani nevěděla, smekám!:) neber to zle, já sama na soutěž nikdy nepůjdu, protože vím, že na ni nemám. Tobě to přeju, tak makej dál! (drzá jsem být vůbec nechtěla, pokud máš ten pocit, tak se za ni omlouvám).

      Odstrániť
    5. aoj :) som ako zápalka, rýchlo zbĺknem a hneď zhasnem :) preto sa ospravedlňujem sa troška "ostrejšiu" (ale fakt len troška :D ) odpoveď, vieš ja som naozaj ťahala ťažký objem 3 mesiace a jasné, že to nestačilo, mám rezervy, veľké rezervy, som si ich vedomá, nie som dokonalá, ale napísala si to tak, že akoby som nemala vôbec nič, že skôr patrím do victoria secret modelky a medzi fitnesky :D je iné keď človek povie "treba sa ti zlepšovať" (to si napísala teraz) alebo keď napíše "si vychrtlá" (v tom duchu sa niesom tvoj prvý komentár) ... a to ako majú baby v tejto kategórii vyzerať neviem ani ja, popravde som bola s výsledkovou listinou prekvapená aj ja, vôbec by som netypovala dané slečny na popredných miestach

      Odstrániť
    6. ja suhlasim s paprickou a ona to fakt nemyslela v zlom. uspech je uz len vydrzat tu pripravu na sutaz! chapem ake to musi byt sklamanie, ked do toho clovek da vsetko a ani sa neumistni. na druhej strane nepovazujem hodnotenie na tychto sutaziach za objektivne. vraj je dolezita celkova symetria, tak ak je to pravda, tak asi zavazilo, ze mas hrozne chude nohy a zadok oproti vrchu.. ale drzim palce!

      Odstrániť
    7. ani ja si nemyslím, že to myslela v zlom, ale dotklo sa ma to, a svojich nedostatkov som si vedomá, len Paprička ma skritizovala celú- ako jeden veľký chodiaci nedostatok a v závere pochválila vyrysovanosť brucha, tú vyrysovanosť, ktorú najprv kritizuje, ak sa niekomu podarí vyrysovať tak, že povie svojmu telu "uber mi tuku z brucha ale na zadku mi ho nechaj" tak klobúk dole lebo ja to zatiaľ neviem,... mno a no tie ruky mi porastli rychlo :D asi mam na to geny, bo ani som ich netrapila ako nohy a slo to akoby aj samo :D

      Odstrániť
  2. Oproti ostatním opravdu nemáš asi moc dobou barvu na podiu, ale zase některý holky se mi zdají, že to s ní přehnaly. Jinak ale vypadáš super a máš můj obdiv, podle mě to chce hodně odvahu si stoupnout před kupu lidí jen v plavkách. Věřím, že příště se umístíš lépe, přeci jen jsou to tvé začátky a sbíráš zkušenosti. Moc držím palce :D Opravdovou kritiku si ber k srdci jen oo zkušených, kteří se v tom pohybují.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, ale nechce to žiadnu extra odvahu, federácia naturálov nepredstavuje boj o prežitie, sama som to tam pocítila, a vôbec tam nehrá úlohu tvoje meno, alebo to či máš/nemáš sponzorov, alebo akých máš sponzorov.... názory ľudí sa rôznia, nemôžem im ich vziať, ale niekedy, aj keď mám nejaký svoj silne negatívny názor, tak ho podám troška "jemnejšie", alebo inými slovami (čo ak sa to niekoho dotkne ?) alebo si ho radšej nechám pre seba

      Odstrániť
  3. až na tu barvu uplně super forma =) skvělý pozy a nejvíc se mi líbí ty lýtka, kežbych taky takový měla, takový tyčky co mám oproti stehnům =D držím palce na sobotu, určitě na to máš ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) tak vieš :D som z oblasti, ktorá je známa kolíska výroby bryndzi, ovčích syrov a korbáčikov :D tak som reprezentovala môj kraj aj farbou tela (pozn. "ukázala som bryndzu"- tak sa u nás povie, keď po zime človek ukáže bielu pokožku, ako bryndzu, na svetlo), a na lýtkach makaj :) neboj ich zaradiť aj dvakrát do týždňa, sú na záťaž zvyknuté a rovnako ako brucho sú odolné ;) ale porastú nemaj boja :)

      Odstrániť
  4. Smekam. Mas luxusni postavu a uz jen za to, ze jsi do toho sla a vsechnu tu tvrdou pripravu podstoupila, mas muj obdiv. Kazdopadne preji mnoho uspechu v dalsich soutezich! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, tvrdá práca...čo je to tvrdá práca? Stále mám pocit, že ja nikdy nemakám dosť tvrdo, nejem dosť málo, ... keď sa pozriem na iné fitnesky a vidím ich prípravu, tak si pomyslím to čo ty : čudujem sa, že prečo do toho sakra išli, však to je extrém! ... ale u seba to tak vôbec nevnímam

      Odstrániť
  5. Páni, musím říct, že tedy smekám. Vypadáš vážně naprosto skvěle a doufám, že to nebude znít blbě, když řeknu, že máš úžasný zadek! :D Hlavně mi některé holky tam přijdou zvláštně nesymetrické, Tvoje postava se mi naopak v tomhle líbí. A celkově působíš sympaticky a budu moc držet palce do dalších soutěží! Hlavní je, že jsi na sebe pyšná, protože opravdu je proč :) Mnoho lidí za tím vysekaným tělem už nevidí všechnu tu tvrdou dřinu.

    OdpovedaťOdstrániť

Motív Úžas, a. s.. Autor obrázkov motívu: lobaaaato. Používa službu Blogger.